Welkom bij Kajzen Company!

Chaos? Onduidelijkheid? Niet-concrete projectplannen? Behoefte aan inzicht, overzicht & structuur?

Kajzen Company biedt ondersteuning bij het inventariseren, structureren, kritisch bekijken, analyseren en overzichtelijk maken van informatie. Of het nu gaat om een probleem, een project, een plan of een creatieve denksessie: door praktisch vastleggen en visualiseren krijgt u een betere kijk op de zaken.

Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de mindmap-methodiek in digitale vorm; dit betekent dat alle vastgelegde informatie direct kan worden aangepast en beschikbaar is voor gebruik in andere applicaties.

Sessies kunnen plaatsvinden op locatie met zowel groepen als individuen; bij groepen met meer dan 8 personen wordt er een extra gespreksleider ingeschakeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *